Ako spoznáte, že ste stretli niekoho z minulého života

Zažili ste už niekedy ten zvláštny pocit déjà vu – pocit, že ste už kedysi boli na nejakom mieste a že ste už predtým prežili určitý moment? Časté déjà vu sa dejú, pretože sa nám pripomína niečo z minulého života. Ak si uvedomujete svoje psychické schopnosti, pravdepodobne zažívate chvíle, v ktorých si spomínate na aspekty z predchádzajúcich životov.
Nie sme jediní, ktorí žili viacnásobný život. Naši milovaní tiež prežili niekoľko minulých životov. Cestujeme časom v rovnakých kruhoch. Vaše bezprostredné spojenie môže byť znakom toho, že ste našli svoju spriaznenú dušu.
Často máme v živote rovnaké problémy. Ak sme sa v niečom nepoučili v jednom živote, pravdepodobne sa nám to bude opakovať. Keď si s niečím vo svojom živote neviete dať rady, môže ísť o problém, s ktorým ste sa už stretli v predchádzajúcom živote. A dôvod, prečo máte s daným problémom toľko starostí je ten, že si nedokážete spomenúť na dôležité okamihy zo svojho minulého života, ktoré by vám pomohli vyriešiť váš problém raz a navždy. Či už ide o peniaze, vzťahy alebo zdravotné problémy, odpoveď sa môže skrývať v minulosti. Naši anjeli nám môžu pomôcť rozpamätať sa a spolupracovať s našimi minulými životmi.
Veľakrát ľudia, s ktorými sme zdieľali naše životy v minulosti sú ľudia, s ktorými žijeme aj v súčasnom živote. Neocitáme sa však v rovnakej roli. Napríklad váš manžel z predchádzajúceho života môže byť vašim bratom v tomto živote. Alebo osoba, ktorú neznášate v terajšom živote, mohla byť vašim najlepším priateľom v uplynulom živote.
Tu je zopár znakov, že sme zdieľali život s niekým, kto je v súčasnosti v našom živote.

Okamžité pozitívne spojenie. Stretli ste už niekedy osobu, s ktorou ste sa hneď vedeli podeliť o svoje pocity? Vaša duša tohto človeka rozpoznala a inštinktívne vedela, že je to niekto, koho ste v minulom živote mali radi a verili mu.

Okamžitá negatívna reakcia. Nestretáme sa len s ľuďmi, ktorých sme milovali. Stretáme aj takých, ktorých sme nenávideli. Faktom je, že naši nepriatelia sú často našimi najväčšími učiteľmi. Ak pociťujete bezprostrednú negatívnu reakciu voči niekomu, môže to byť pre niečo, čo sa stalo v minulom živote.

Zažijete silný pocit déjà vu. Ako sme už spomínali, keď pri stretnutí s istou osobou pocítite déjà vu, je pravdepodobné, že ste vy dvaja už kedysi predtým niečo spolu zažili.

Máte telepatické spojenie. Je niekto vo vašom živote, s kým si rozumiete natoľko, že viete, čo sa chystá povedať ešte skôr, než to vysloví? Ak áno, je tu šanca, že vy dvaja ste spolu prežili už viac životov. Duše, ktoré už zdieľali viac životných etáp mávajú hlbšie spojenie, než duše, ktoré sa stretli po prvýkrát. Ak je vaše prepojenie podvedomé, pravdepodobne ste už boli spolu aj predtým.

Spoznávate ich oči. Táto vlastnosť je typická pre blízkych priateľov. Keď narazíte na niekoho a rozoznávate jeho oči, možno je to preto, že ste boli spolu v predošlom živote. Zatiaľ čo naše telá sa menia v jednotlivých životoch, naše oči ostávajú rovnaké, takže podľa nich môžeme spoznať niekoho z minulého života.

Vzťah je krátkodobý, ale intenzívny. Stretli ste už niekoho, s kým ste prežili intenzívny vzťah už v priebehu niekoľkých mesiacov či dokonca týždňov? Často máme s niekým nevyriešenú vec z minulého života, ale nepotrebujeme dlhý čas na to, aby sme to spoločne vyriešili. Krátky, intenzívny vzťah môže vyvodiť záver, ktorý obaja potrebujú. Aj keď takýto vzťah môže byť v súčasnom živote bolestivý a mätúci, môže to byť presne to, čo obe strany potrebovali podvedome urobiť na to, aby vyriešili určitú vec z minulosti. Takýto vzťah môže byť pre vás kľúčový k dosiahnutiu vašich snov v terajšom živote.

Prečo sa musíme naučiť, čo sa nám snažia naše minulé životy povedať?
Poznanie našich minulých životov a vzťahov z nich môže spôsobiť obrovskú zmenu v našom terajšom živote. Ak sú lekcie, z ktorých ste sa v minulosti nepoučili, tak v tomto živote budú ešte intenzívnejšie. Vesmír sa chce uistiť, že to znova nepremeškáte. Je vo vašom živote niečo veľmi bolestivé, s čím bojujete? Je možné, že ide o problém z predošlého života. Čím skôr si to uvedomíte, tým skôr môžete zistiť, čo sa treba naučiť a tým skôr sa môžete zbaviť bolesti.
Ak sa budete zaujímať o svoje minulé životy, môžete byť schopní:
·         Rozpoznať vašu spriaznenú dušu
·         Pochopiť, prečo stále dokola robíte rovnaké chyby a prestať ich robiť
·         Pochopiť, prečo máte s niekým okamžité spojenie a prísť na to, v akom vzťahu ste boli v minulosti
·         Naučiť sa, ako sa zbaviť problémov, ktoré vás trápia
·         Konečne dosiahnuť cieľ, ktorý bol doteraz pre vás nedosiahnuteľný



Žiadne komentáre