Má vás rád? 8 znakov, že ste preňho viac, ako len kamarátka

Ženy sú vždy zvedavé, či muž, ktorý sa im páči, ich má takisto rád. Existuje viacero zreteľných znakov, že vás má rád, aj keby sa to snažil akokoľvek skrývať.

Len preto, že to nikdy nahlas nevyslovil, to ešte neznamená, že nemôžete vyčítať náznaky, že vás má radšej, ako len kamarátku. Pre mužov je typické snažiť sa skrývať takéto veci, pretože si myslia, že ich to urobí zraniteľnejšími a chcú si byť istí, že sa vám páčia skôr, než urobia prvý krok.

Takže, má vás rád alebo nie?

1. Všimli ste si na ňom nejaký prejav žiarlivosti?

Ako jedným zo znakov, že vás má rád, ste si mohli všimnúť, že sa začne správať divne, keď pred ním začnete hovoriť o inom atraktívnom mužovi. Toto je jeden z najlepších spôsobov, ako ho preklepnúť. Ak bude reagovať nezvyčajným spôsobom, môžete si byť istá, že je to na dobrej ceste. A ak začne hovoriť o inej žene, ktorá mu pripadá pekná, môžete byť pokojná - zaujíma sa o vás ešte viac, než ste si mysleli.

2. Hľadí vám do očí?

Keď sa spolu rozprávate a on vám pritom pozerá do očí, udržuje očný kontakt dlhšie, než je bežné? Ak áno, je to jasný znak toho, že je z vás hotový. S najväčšou pravdepodobnosťou nepozerá do vašich očí za nejakým účelom, ale preto, že sa v nich jednoducho stráca. Takisto môžete pozorovať, či sa jeho zreničky rozširujú. Je to typická reakcia, ktorá sa deje, keď ľudia vidia niečo, čo sa im páči. 

3. Ďalší znak, že vás má rád - reč tela

To, či vás má niekto rád dokážete zistiť nielen z jeho slov, ale tiež prostredníctvom reči jeho tela. Ak si spolu vyrazíte na prechádzku, mali by ste si všímať, či svoje krokové tempo prispôsobuje tomu vášmu. Podľa vedeckých výskumov majú muži tendenciu prispôsobiť sa rýchlosti chôdze žene, ktorú milujú. Toto gesto nerobia pri svojich kamarátkach, dokonca ani pri priateľkách, ak ich skutočne nemilujú. Je to niečo, čo by ste si mali všimnúť, keď sa budete najbližšie spolu prechádzať. 

4. Plánuje s vami niečo?

Aj keď ste priateľmi možno iba krátky čas, existujú určité náznaky, že vás má radšej, ako len kamarátku, na ktoré by ste sa mali zamerať. Napríklad vám rozpráva o festivaloch alebo iných udalostiach a želá si, aby ste ho tam sprevádzali? Je to oveľa vážnejšie, ak vás tam aj naozaj pozve. Takýto náznak je ešte očividnejší, ak sa daná udalosť koná až neskôr počas roka. To, že s vami robí dlhodobé plány znamená, že vás chce vo svojom živote.

5. Používa svoje ruky?

Netreba si pod tým predstavovať nič neslušné. Podľa výskumov reči tela je to jeden zo znakov, že vás má muž rád, ak pri rozhovore s vami gestikuluje rukami viac, ako pri rozhovore s inými osobami. Ak je muž nesmelý, zvyčajne si zastrčí ruky za opasok alebo do vreciek nohavíc, keď sa s vami rozpráva. To, či sa mu páčite zistíte, ak budete pozorne sledovať tieto malé gestá. 

6. Rozpráva tichším hlasom

Všimli ste si niekedy jeho hlas, keď k vám hovorí? Ako jeden zo znakov, že vás niekto má rád je, že jeho hlas sa zmení, keď sa s vami rozpráva. Pre ženy je typické rozprávať hlasnejšie, zatiaľčo muži rozprávajú tichším hlasom. Môžete si myslieť, že je to len mýtus, ale na túto teóriu existujú vedecké dôkazy. 

7. Je to už osobnejšie?

Väčšina mužov je príliš egocentrických na to, aby sa dozvedeli niečo o ľuďoch z ich okolia, s výnimkou prípadov, kedy sa o nich viac zaujímajú. Pokiaľ hľadáte náznak toho, že sa mužovi páčite, mali by ste sa zamerať na všetko, čo o vás vie. Napríklad vie, kedy máte narodeniny, kde bývate, vezme vás do obľúbenej kaviarne alebo reštaurácie, pozná vašu obľúbenú farbu alebo dokonca auto, ktoré šoférujete. Všetky tieto veci pozná, pretože mu na tom záleží. Môžete si byť istá, že ani vaši najbližší priatelia občas o vás toľko nevedia. 

8. Je vo vašej blízkosti?

Ak hľadáte ten najjasnejší dôkaz toho, že sa mu páčite, mali by ste sa zamyslieť nad fyzickou blízkosťou. Pokiaľ vás má skutočne rád, bude robiť gestá, ktorými bude čo najbližšie k vám, napríklad vás objíme. To isté platí, ak vám dá vlasy za ucho - snaží sa eliminovať všetko, čo stojí medzi vami a ním. 

Ako vidíte, nie je vôbec zložité nájsť dôkazy toho, že vás má rád. Len občas musíte hľadať naozaj pozorne, aby ste ich neprepásli - alebo aby ste neprepásli jeho. 

ZDROJ: www.slism.com

Žiadne komentáre