7 krokov k nájdeniu muža vašich snov

Nájsť svojho Pána božského nemusí byť také zložité, ako sa zdá. Musíte len hľadať na tých správnych miestach. Nesnaží sa predsa pred vami skrývať. Ak nedokážete nájsť perfektného muža, tu je zopár krokov, ktoré vám k tomu pomôžu:

1. Poznajte samu seba

Na to, aby ste našli úžasného chlapa treba vedieť, čo vlastne chcete. Skôr, ako sa vydáte za svoju spriaznenú dušu, musíte ho dobre spoznať. Napíšte si zoznam vlastností, ktoré vyžadujete od muža a ktoré chcete, aby mal. Len si, prosím, nevytvárajte tento zoznam ako nejaký zákon. Muž niekedy nemusí spĺňať každý jeden bod. Je to len spôsob, ako zúžiť vaše možnosti výberu. 

2. Obzrite sa okolo seba

Možno ste už stretli svoju spriaznenú dušu bez toho, aby ste o tom vedeli. Prv, než sa ho vydáte hľadať, obhliadnite sa okolo seba, či tu nie je niekto, koho už dobre poznáte. Váš najlepší kamarát, váš sused alebo kolega z práce sú všetko vaši potenciálni partneri. Ten pravý muž môže byť po celú dobu priamo pred vami. Spýtajte sa samých seba, či muži vo vašom okolí sú len kamaráti alebo by mohli byť niečím viac?

3. Komunikujte

Nemôžete si ho vziať, ak máte strach sa s ním vôbec rozprávať. Musíte nabrať odvahu a začať komunikovať. Ak ste príliš nesmelá začať konverzáciu, aspoň sa správajte otvorene. Zložte si slúchadlá a prestaňte prekrižovať svoje ruky. Chcete predsa vyzerať príťažlivo.

4. Vyrazte si von

Znova sa pozrite na svoj zoznam a zistite, či sa vaše požadované vlastnosti točia okolo rovnakej témy. Ak chcete muža, ktorý je kreatívny, vášnivý a hudobne nadaný, choďte na miestne koncerty. Ak chcete niekoho, kto je atletickej postavy, svalnatý a energický, zastavte sa vo fitku. Stretnete tak veľa ľudí s črtami, ktoré hľadáte. Všetko, čo musíte spraviť je ísť na miesta, na ktoré by išiel aj muž vašich snov. Také jednoduché...

5. Sériové stretnutia

Nedohadujte si veľa stretnutí. Aj keď by nevyhovoval vášmu zoznamu, mali by ste mu dať aspoň jednu šancu. Na tom nie je nič zlé. Budete sa diviť, ako výrazne sa môže zmeniť váš pohľad na niekoho po jednej večeri. Možno vás prinúti celkom zmeniť váš zoznam. 

6. Spýtajte sa svojho okolia

Rande na slepo nemusí vždy skončiť tragicky. Niektorí vaši priatelia vás poznajú lepšie než vy samu seba. Ak vám tvrdia, že ich bratranec je pre vás ideálny, môže to byť pravda. Niektorí ľudia sú rodení dohadzovači. Nič sa nestane, ak im dáte šancu. Môže sa to skončiť šťastne. 

7. Nestrácajte čas

Ak viete, že daný muž nie je pre vás ten pravý, nechoďte s ním na ďalšie rande. Ak obaja hľadáte trocha zábavy, môžete si ju dopriať. Pokiaľ však hľadáte svoju životnú lásku, nestrácajte zbytočne čas. Keď budete s nesprávnym mužom, môžete premárniť svoju šancu nájsť toho pravého. Musíte byť voľná, keď sa taký objaví. Zjednoduší vám to život. 

Nebuďte smutná, ak ste ešte nenašli svojho vysnívaného. Mali by ste sa usmievať, pretože je niekde tam a čaká na stretnutie s vami. 

Žiadne komentáre