Anjelská karta týždňa - výsledok


Takže výsledok včerajšieho veštenia na anjelskú kartu Panny Márie a radu týždňa :)

Ak ste si zvolili jednotku, posolstvo znie:
Ženskosť
Panna Mária ukazuje, že môžete byť súčasne ženská a silná. Jej láskavá a milujúca povaha je vyvážená jasnou víziou jej služby Božej vôli. Nech už ste žena alebo muž, máte ženskú aj mužskú podstatu. Táto karta k vám prichádza ako správa, aby ste dovolili svojej ženskej stránke byť viac prítomnou a prístupnou ostatným. Vaša ženskosť zahŕňa hodnoty ako starostlivosť, citlivosť, láskavosť, jemnosť a nežnosť, rovnako ako vnímavosť a intuíciu. V skutočnosti preto, aby ste rozvíjali svoje duchovné dary, vrátane intuície, je nevyhnutné, aby ste si dovolili prijímať ... a to vrátane správ od Boha.

Ak ste si zvolili dvojku, posolstvo znie:
RADOSŤ
Panna Mária vás nabáda, aby ste si užili tento i ďalší okamih bez ohľadu na to, čo prežívate. Akonáhle si vypestujete schopnosť nájsť radosť v prítomnosti, budete priťahovať viac dôvodov, prečo sa radovať. V každej situácii máte možnosť nájsť požehnanie. Vaše šťastie inšpiruje ostatných, aby aj oni premenili svoj smútok na blaženosť. Súčasnú otázku a situáciu môžete vyriešiť voľbou cesty radosti. Čo by prinieslo viac radosti vášmu srdcu a duši?

Ak ste si zvolili trojku,posolstvo znie:
PRAVDA
Táto karta radí, aby ste urobili čestnú „inventúru“ a priznali si svoje najzraniteľnejšie pocity.
Pokiaľ k vám niekto nie je úprimný, poznáte to vo svojom srdci. Prvý človek, ktorý vám napadne, je pravdepodobne do tejto nepoctivosti zapletený. Niekedy nie sú ľudia pravdiví, pretože sa boja konfliktu a snažia sa ostatným zavďačiť. V iných prípadoch pramení nepoctivosť zo spôsobu myslenia, že ničoho nie je dosť, kedy ľudia veria, že musia za každú cenu vziať a uzurpovať si to, čo chcú, pretože nie je dostatok pre všetkých.
Urobte si čas, posaďte sa ticho v meditácii a poproste Boha a Ducha Svätého, aby odhalil pravdu o vašej súčasnej situácii.

Videla som, že niekedy hľadáte odpoveď aj na štvrtú kartu. Tá je indikátorom, že máte počkať, pretože osud si pre vás pripravuje prekvapenie ;)

Krásny týždeň :)
Vaša Domi

Žiadne komentáre