10 šokojúcich dôvodov pre ktoré nemôžete otehotnieť

Dlho by ste chceli bábätko ale neviete otehotnieť? Možno stále opakujete jednu z týchto chýb, ktoré vám celý proces otehotnenia zhoršuje.

1.Nejete dostatok zeleniny a ovocia 
Nepravidelná strava, málo živín a nezdravé stravovanie nemajú vplyv len na otehotnenie, ale priamo aj na celkové fungovanie vášho tela.
2.Nešportujete
Cvičenie má vplyv na naše telo a myseľ. Pri cvičeniach ako joga či tanec sa uvoľňuje veľa endorfínov a redukuje sa stres.
3.Stresujete sa
Najhoršia možnosť. Keď sa stresujete, uvoľňuje sa kortizol, hormón, ktorý blokuje správnu produkciu ženských ale aj mužských hormónov. Potom je bábätko dlho v nedohľadne.
4.Porovnávate sa s ostatnými
Aj bábätká prichádzajú vtedy, kedy majú. Stres a tlak okolia môže celý proces spomaliť. Radšej poproste anjelov o pomoc, než sa stresovať, prečo kamošky už deti majú a vy nie.
5. Chýbajú vám vitamíny
Vitamíny často súvisia s pestrou stravou. Vaše telo sa môže brániť otehotneniu, pokiaľ nemá dostatok živín. Preto je dôležité nemať podváhu alebo nadváhu.
6.Máte viac rokov
S vekom rastú skúsenosti ale aj telo sa mení. Sme unavenejší a hrozí aj viac ochorení. Preto je dôležité, aby ste sa o seba starali a nevyhovárali sa na vek.
7.Málo spíte
Spánok má veľký vplyv na vaše telo. Neustála únava a vyčerpanie môže spôsobiť závažné oslabenie organizmu.
8.Neriešite pravidelnosť svojho cyklu
Keď nemáte pravidelný cyklus, nepoznáte ani svoje plodné dni a ovuláciu. Môžete mať dokonca problémy s hormónmi, ktoré si nevšímate. Preto je dôležite si zapisovať aj svoju menštruáciu. Už sú tu aplikácie, ktoré túto úlohu splnia. Stačí si ich nainštalovať do mobilu a nezabudnúť si zapísať začiatok a koniec menštruácie.
9.Nechodíte na preventívne prehliadky
Rovnako ako aj nepravidelnosť cyklu, aj preventívne prehliadky majú svoj význam. Cysty, zápaly a neliečené dlhodobé problémy majú dopad na otehotnenie. Preto je dôležité dodržiavať preventívky. 
10. Partner sa nestará o svoje prirodzenie
Nie vždy je problém len u žien. Niekedy partner nosí tesné prádlo alebo pracuje na notebooku, ktorý má položený na stehnách. Tieto všetky veci ovplyvňujú kvalitu spermií, pretože tie majú radi chladnejšie prostredie.

Ak chcete zistiť ďalšie blokácie, tak je tu pre vás moje špeciálne veštenie, ktoré pomohlo za 1 rokuž viac ako 13 ženám. Viac info tu:https://www.pravavestba.sk/rezervacia/%C5%A1peci%C3%A1lny-ritu%C3%A1l-otehotnenie


Žiadne komentáre